23948sdkhjf

Nordjysk pakkeanlæg pakker falafler i Sverige

Den nordjyske virksomhed KB Industriservice er specialiseret i produktion af udstyr og maskiner til levnedsmiddelindustrien.

I midten af marts blev endnu en ordre afleveret – denne gang til en kunde i Sverige. Det var et samarbejde, der kom i stand via mund til mund-metoden.

- Det er en anden kunde, vi har leveret til, der har snakket om det, plus vi har mødt ham på FoodTech-messen nede i Herning, fortæller Kim Hansen Brunsvig, der er indehaver af KB Industriservice.

Anlægget i Sverige skal bruges til at pakke falafler – efter samme princip, som hvis det var små kødboller.

- Det er et fuldautomatiseret anlæg, hvor de pakker falaflerne i en dybtrækker. De læsser produktet i en tragtelevator, som så fylder op i vægten, og under vægten har vi lavet et fordeler-værktøj, hvor vi fordeler det ned i multivac’en, hvor det nærmest bliver vakuumpakket, forklarer Kim Hansen Brunsvig.

Selve vejemaskinen er købt i Kina, men ellers er hele anlægget konstrueret hos den nordjyske virksomhed, der har hjemme i landsbyen Sterup øst for Brønderslev.

Selve anlægget blev som nævnt installeret i midten af marts og kører nu for fuldt drøn hos den svenske kunde. Kapaciteten er fire tons i timen.

KB Industriservice har rødder tilbage til 1996 og er specialiseret i produktion af løfte- og tømmeudstyr, transportører, tanke og altså også anlæg, der kombinerer det hele.

- Vi leverer til slagterier og lignende, hvor de forarbejder fødevarer. Vi har leveret mange til Norge og også rimelig meget til Sverige – til sådan noget som Foodhills, Sevan og Findus, lyder det fra Kim Hansen Brunsvig, der også nævner, at KB Industriservice har solgt to anlæg i Australien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125