23948sdkhjf

Konsulentvirksomhed tilbyder gratis hjælp til virksomheder i ”Danmark hjælper Danmark”

Sundhedssektoren i både Danmark og udlandet oplever i øjeblikket mangel på værnemidler, ansigtsmasker og visirer. Derfor omstiller flere danske virksomheder nu dele af deres produktion for at imødekomme efterspørgslen.

Hos konsulenthuset NGIN er der ingen produktion, som kan omstilles, men det skal ikke være en hindring for at tage et ansvar og yde et bidrag til regeringens “Danmark hjælper Danmark”-initiativ.

NGIN fokuserer på at opkvalificere unge ingeniørtalenter og tilbyder blandt andet rådgivning indenfor produktionsteknologi og maskinteknik - og nu ”omstilles” serviceydelserne for at hjælpe andre virksomheder i mål med deres nye tiltag:

- Flere af vores branche-kollegaer yder et kæmpe samfundsbidrag under Corona-krisen. Sundhedskrisen har udviklet sig hurtigere, end de fleste kunne forestille sig.

Vi har derfor besluttet at tilbyde vores junior konsulenters hjælp kvit og frit til de virksomheder, som aktivt tager del i bekæmpelsen af coronavirussen, for eksempel ved at omlægge deres produktioner, udtaler direktør i NGIN, Lasse Korsholm.

- Vi ved, at virksomhederne arbejder på højtryk for at udvikle nye produkter, der på en og samme tid skal implementeres i deres produktion. Vi kan hjælpe netop de virksomheder med både udvikling af værnemidler og omlægning af produktionslinjer, fortsætter han.

Afdelingsleder i NGIN København, Jakob Zaulich, tilføjer:

- Det er vigtigt for os at tilbyde vores hjælp til de virksomheder, som påtager sig en stor samfundsmæssig opgave. Det handler om at hjælpe mennesker igennem krisen på den absolut bedste måde.

Læs mere om: NGIN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.391