23948sdkhjf

Metalvirksomhed ansætter midt i corona-krise

Marts måned har været hård ved metalbranchen. Ligesom andre virksomheder har produktionsvirksomheden Treco det også svært for tiden.

Virksomheden har dog været heldige med, at der var godt gang i ordreindgangen, inden Danmark lukkede ned.

Det har medført, at Aalestrup-virksomheden har ansat fire nye medarbejdere, så det samlede antal af ansatte nu er oppe på 124.

- Vi har en god ordrebeholdningen indtil sommerferien. Vi har nok at lave, men det vil være godt, hvis samfundet snart åbner igen, så vores kunder og leverandører påvirkes mindst muligt, siger administrerende direktør Lars Vadsholt Jørgensen, Treco, i en pressemeddelelse.

De nyansatte er produktionsmedarbejdere, som skal være med til monteringen af et nyt produkt.

Forventninger er uændrede
Med en god ordrebeholdning frem til sommerferien har TRECO ikke justeret i forventningerne til indeværende regnskabsår, som slutter 30. juni.

- Vi tror på, at vi kan holde dampen oppe på produktion og leverancer til vores kunder, lyder det fra virksomhedens CEO.

Virksomheden forventer at kunne fortsætte med samme produktivitet som normalt i den nærmeste fremtid. Det skyldes især, fleksible medarbejdere og corona-tiltag, som blev gennemført, før Danmark lukkede ned.

- Det er i alles interesse, at vi beskytter hinandens helbred så godt som muligt. Vi gør meget ud af at efterleve regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger – faktisk iværksatte vi tiltag, før udmeldingen fra regeringen, siger Lars Vadsholt Jørgensen.

Alle produktionsafsnit er delt op i to hold, som arbejder på forskellige tidspunkter, mens buffeten i kantinen er lukket. Som alle andre virksomheder arbejder de fleste funktionærer hjemmefra og holder møder via Skype eller Teams.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094