23948sdkhjf

Tibnor: Situationen er stabil

Metal Supply har lavet en rundringning til nogle af de største stålgrossister for at høre, hvordan cononavirussen påvirker stålleverancerne.

Fredrik Haglund, country manager hos Tibnor:

Hvordan er leveringssituationen hos jer lige nu, og hvordan har den ændret sig over de sidste par uger?

De sidste to uger har været relativt stabile, og vi kan ikke se nogen forskel, selv hvis vi ser på de sidste fire uger. Vi ser fortsat en relativt stabil situation, som vi forventer fortsætter i denne uge. Ellers er der selvfølgelig en usikkerhed om, hvad som sker fremadrettet – når vi kommer til påske, og hvad som sker efter påske. Og selvfølgelig ved vi også, at mange af vores kunder har lavere ordrebøger fremadrettet, så der kan vi forvente, at der bliver en forskel – hvordan ved vi selvfølgelig ikke på nuværende tidspunkt, men vi gør alt for at støtte vores kunder og holde vores egen drift i gang.

Har I oplevet forsinkelser i forhold til jeres leverandører?

Vi har jo været proaktive i forhold til vores leverandører. Vi har et nordisk indkøb i Tibnor, og vi er proaktive ved, at vi forsøger at finde alternative leverandører, efter flere stålværker i Europa er lukket ned både i Frankrig, Spanien og Italien. Vi har en god situation lige nu og har fundet alternativer. Lige nu ser vores forsyningssituation ok ud, og ellers monitorerer vi det meget for at se, hvad der sker fremover.

Har I nogle opdaterede anbefalinger til kunderne?

Jeg synes, det er vigtigt, at kunderne fortsætter med at købe ud fra deres reelle behov. Vi har en god situation hos os, vi kører normal drift på vores anlæg, vi har ikke nogen forstyrrelser. Vi har selvfølgelig også taget vores samfundsansvar, ved at de allerfleste arbejder hjemmefra og så videre for at undgå smitte, og vi har indført en masse restriktioner, men vi kører normal drift, og lige nu har vi også en god tilgang af materialer. Så fortsæt med at købe ud fra kundernes normale købsmønster og reelle behov, det synes jeg er det vigtigste. Vi kan ikke se noget tydeligt mønster på, at der er nogen større hamstring eller lignende. Vi kan se en relativt stabil udvikling i de seneste uger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109