23948sdkhjf

Optimisme hos Intego: Verden kører videre

Trods corona-udbrud kører industrien bestemt videre, lyder det optimistisk fra Intego, som også har landet nye ordrer under krisen.

Den landsdækkende tekniske servicepartner Intego har ligesom stribevis af andre virksomheder mærket konsekvenserne af samfundets nedlukning som følge af Covid-19-pandemien.

Hovedparten af alle kontoransatte blev sendt hjem 11. marts, mens virksomhedens serviceforretning og igangværende projekter er kørt videre i videst mulig udstrækning.

Men som tiden er gået gennem det aktuelle virusudbrud, peger flere parametre så småt i den rigtige retning, lyder det fra Integos adm. direktør Jens Frost Mikkelsen.

- Verden kører videre, og vi arbejder benhårdt for at holde aktiviteten i gang, fastslår Jens Frost Mikkelsen, der i en pressemeddelelse opfordrer til, at service og lovpligtige tekniske eftersyn bliver prioriteret.

Flere nye opgaver

Intego leverer tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur i hele landet. Og under corona-krisen er der i følge direktøren løbende begyndt at komme nye særligt projektorienterede og fremtidsorienterede opgaver.

Den administrerende direktør lægger dog ikke skjul på, at statsministerens udmelding den 11. marts blev fulgt af nogle dage præget af stor usikkerhed, hvilket førte til, at flere opgaver - både private og offentlige - umiddelbart blev sat på pause.

- Samtidigt var flere af vores faste kunder helt naturligt tilbageholdende med at lukke eksterne medarbejdere ind, indtil man havde fået afklaret de interne procedurer for håndteringen af situationen. Det kunne vi selvfølgelig mærke ret tydeligt, men heldigvis går det bedre og bedre jo længere tid, der går, siger Jens Frost Mikkelsen.

Ansatte tager ansvar

Jens Frost Mikkelsen roser som del af krisehåndteringen sine medarbejderne for at tage stort ansvar i en svær situation, hvor særligt aftalen mellem Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund har gjort det muligt at tilpasse ressourcerne uden at miste tilknytningen til de berørte medarbejdere.

Han peger på. at det er afgørende for samfundet, at produktion og infrastruktur kører videre.

- Det er afgørende for, hvordan vi kommer ud på den anden side, at vi ikke begynder at slække på service og eftersynsopgaverne. Ellers risikerer vi, at vi skubber problemerne foran os i form af nedslidt materiel og installationer, der ikke overholder gældende lovkrav. Det gælder ikke kun for industrien, men bredt, siger direktøren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078