23948sdkhjf

Rias i corona-beredskab: Dropper de finansielle forventninger til året

Producenten af plasthalvfabrikata Rias i Roskilde har suspenderet virksomhedens finansielle forventninger til regnskabsåret 2019/2020 på grund af udbruddet af corona-virus.

Virksomheden meldte ud i slutningen af januar, at de forventede et ebit i niveauet 8,5 til 10 mio. kr.

Den melding kom med et udgangspunkt i en uændret markedssituation, men nu har verden ændret sig på grund af corona-virus. 

- Myndighedernes lock down af store dele af samfundet gør konsekvenserne og markedet uforudsigeligt. På den baggrund har Rias besluttet at suspendere de tidligere udmeldte forventninger til regnskabsåret 2019/2020, lyder det i en selskabsmeddelelse underskrevet af Henning Hess, der er administrerende direktør i Rias.

Han tilføjer, at salget og virksomhedens finansielle performance indtil nu har været på et godt niveau og i overensstemmelse med planen.

- Rias følger udviklingen af Covid-19 tæt og er klar til at tage de nødvendige forholdsregler for virksomheden og de ansatte, fremgår det af selskabsmeddelelsen.

Rias laver plastprodukter til byggesektoren blandt andet til tag- og facadekonstruktioner.

Virksomheden kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med en nettoomsætning på 285,3 mio. kr. og et overskud på 7,3 mio. kr. efter skat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.438