23948sdkhjf

Hos LM Wind Power måler man de ansattes temperatur før arbejde

Den sydjyske producent af vindmøllevinger har også indført en række sikkerhedsforanstaltninger for at mindske spredning af smitten i sine afdelinger i Lunderskov og Kolding.

Ifølge JydskeVestkysten er en af dem, at alle ansatte får målt deres temperatur, inden de møder på arbejde. De kan enten selv gøre det hjemmefra, eller få det gjort med et pandetermometer når de møder ind.

LM Wind Power er ejet af General Electric, og det er efter krav fra dem, at temperaturmålingerne er sat i værk.

- LM Wind Powers førsteprioritet er de ansattes sundhed og sikkerhed. Vi arbejder tæt sammen med de danske myndigheder, WHO og U.S. Centers for Disease Control for hele tiden at følge udbruddet og tage de nødvendige foranstaltninger. På tværs af alle vores forretninger kommunikerer vi konstant med vores kunder, leverandører og regeringer for at holde virksomheden kørende efter vores bedste evne, skriver LM Wind Power i en skriftlig kommentar til JydskeVestkysten om tiltaget.

Hvis en medarbejder møder med for høj temperatur, vil vedkommende blive isoleret fra kollegerne i et særligt etableret isolationsrum.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/stor-kolding-virksomhed-vil-hindre-smitte-ansatte-skal-tjekke-temperaturen-hver-dag

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078