23948sdkhjf

Skako suspenderer 2020-forventninger

Coronakrisen kommer til at få negativ indflydelse på Skakos 2020-regnskab. Det skriver virksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

- Da situationen er uden fortilfælde og udviklingen meget forskellig på de enkelte markeder er det vanskeligt at forudsige de økonomiske konsekvenser. Skako A/S har derfor besluttet at suspendere forventningerne til 2020, skriver Skako.

Den danske producent af betonblandeanlæg og vibrationsanlæg forventede ellers et driftsresultat på 18-23 mio. kr.

Samtidig har man sat en række omkostningsbesparende tiltag i værk. Det indebærer blandt andet stop for nyansættelser og investeringer, suspendering af al bonus for 2020 samt midlertidig hjemsendelse af medarbejdere i koncernens danske og franske selskaber. De hjemsendte medarbejdere, som indgår under de enkelte landes støtteprogrammer til virksomheder under coronakrisen, afskediges dog ikke.

Derudover har bestyrelsen hos Skako valgt at suspendere årets udbyttebetaling til aktionærerne. Dette sker for at sikre, at selskabet har adgang til mest mulig likviditet i en periode præget af stor usikkerhed.

- Det ærgrer os at skulle komme med denne meddelelse så kort tid efter vi har offentliggjort en årsrapport med et flot resultat for 2019 og positive forventninger til 2020. Nu må vi i stedet koncentrere os om de kortsigtede hensyn til vores kunder og medarbejdere og sikre, at virksomheden kan fortsætte sin positive udvikling, når Covid-19-krisen er lagt bag os, udtaler bestyrelsesformand Jens Wittrup Willumsen.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096