23948sdkhjf

Bila lander norsk storordre

Bila har landet en kæmpeordre til den norske lakseindustri. Det er virksomheden Salmar, der vil bygge en ny fabrik, InnovaNor, i Lenvik Kommune i Norge.

Fabrikken forventes at blive en af verdens mest effektive laksefabrikker. Bila er samarbejdspartner i projektet og skal levere en fuldautomatiseret palleteringsløsning, der omfatter håndteringen og pakningen af laksekasser.

Løsningen blev første gang implementeret af Bila hos en kunde i 2019, også i laksebranchen. Den nye fabrik, der skal have en årlig produktionsvolumen på 150.000 tons laks, forventes at stå klar til drift i midten af 2021.

- Vi er stolte af, at Salmar valgte os som samarbejdspartner til den nye, ambitiøse InnovaNor fabrik. Salmar er frontløber i branchen, når det omhandler produktivitet og effektivitet – de løfter det hele op på et nyt niveau, og sætter standarden for fremtiden i laksebranchen, siger Jesper Højmark Pedersen, market unit manager

- Mange leverandører viste interesse for at levere palleteringsløsningen til InnovaNor. I samspilsfasen op mod udvælgelsen af leverandører udviste Bila et stærkt engagement både med hensyn til driftserfaring og konkrete forbedringstiltag til vores anlæg på Frøya, InnovaMar. Samtidig bidrog Bila meget konstruktivt til at få udarbejdet en robust, fleksibel og ikke mindst dynamisk løsning, der til enhver tid kan imødekomme Salmars krav til palleteringsanlægget, konstaterer Ole Meland, teknisk chef hos Salmar.

Læs mere om: Bila
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11