23948sdkhjf

Coronavirus giver ekstra travlhed hos sønderjysk værktøjsfabrik

For tiden får værktøjsfabrikken Gruber flere henvendelser end sædvanligt fra nye kunder, der spørger, om der er ledig produktionskapacitet.

Mange virksomheder har nemlig fået forsinket deres leveringer på grund af corona-virussen, der har ramt underleverandører i blandt andet Kina.

Produktion i Danmark
Værktøjsfabrikken Gruber har sin produktion i Danmark, og derfor har corona endnu ikke voldt problemer for fabrikkens produktion.

- Det er en svær situation for alle dem, der er ramt af virussen, og de har vores medfølelse, siger CTO hos Gruber, Jens Peter Hansen, og fortsætter:

- Hidtil har corona ikke voldt problemer for os, fordi vi har vores produktion i Danmark, så derfor har vi mulighed for at hjælpe de virksomheder, der er i en kritisk situation på grund af virussen.

De opgaver, Gruber har fået flest forespørgsler på som følge af virussen, er især bearbejdning såsom fræsning, slibning og koordinatslibning.

Aftenhold øger kapaciteten
Gruber kører normalt udelukkende med daghold, men i februar ændrede fabrikken praksis. For at øge produktionskapaciteten startede fabrikken et aftenhold op og ansatte samtidig en ekstra mand.

- Vi er startet med et lille aftenhold, men situationen med corona ændrer sig fra dag til dag. Hvis efterspørgslen stiger, er vi indstillet på at udvide aftenholdet yderligere og sætte flere mand på. Vi har derfor stadig ledig kapacitet, hvis der er flere virksomheder, der har problemer, fortæller Jens Peter Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093