23948sdkhjf

Svanehøj Group bygger om og moderniserer

Siden 1967 har Svanehøj haft til huse i Svenstrup ved Aalborg, og trods løbende istandsættelser fremstår administrationsbygningen i Fabriksparken slidt og utidssvarende.

Derfor tager pumpevirksomheden i april hul på en gennemgribende renovering, der skal give bygningen et tiltrængt løft såvel inde som ude.

- Vi har igennem de sidste mange år investeret betydeligt i vores produktion. Nu er turen kommet til vores administrationsbygning, der slet ikke afspejler den innovative og globalt orienterede virksomhed, som Svanehøj er i dag, siger CEO Søren K. Nielsen i en pressemeddelelse.

Vækst på over 50 procent i 2019
Svanehøj Group, som også har produktion i Singapore og Storbritannien, kan se tilbage på et 2019 med en omsætningsvækst på mere end 50 pct. og en kraftig forøgelse af medarbejderstaben.

Alene i Svenstrup har koncernen haft en tilvækst på mere end 40 medarbejdere, siden investeringsfonden Solix i efteråret 2018 købte Svanehøj Danmark og søsterselskabet Hamworthy Pumps ud af Wärtsilä-koncernen og etablerede det nye Svanehøj Group.

Tror på fremtiden
Med ombygningen nedbryder Svanehøj de lukkede enkeltmandskontorer til fordel for åbne og lyse kontorarealer med moderne faciliteter – og fremfor alt mere plads til en voksende medarbejderstab.

- Når vi investerer i en ombygning, er det også en understregning af, at vi tror på fremtiden. Vi tilbyder nogle produkter, der er en del af løsningen på de udfordringer, som marinebranchen står overfor i de kommende år, hvor udledningen af svovl og CO2 skal nedbringes drastisk. Det har vi allerede i 2019 høstet de første frugter af, og vi tror på, at efterspørgslen vil stige yderligere de næste mange år, siger Søren K. Nielsen.

Renoveringen af administrationsbygningen i Svenstrup udføres i totalentreprise af TL Byg og gennemføres etapevist med start den 1. april og forventet afslutning i september 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078