23948sdkhjf

Dansk fællesstand jagter udstillere

Der er stadig god plads på den danske fællesstand under årets Hannover Messe.

UPDATE: Hannover-messen er siden offentliggørelsen af denne artikel udskudt til 13.-17. juli 2020 pga corona-virus.

Der er masser af mulighed for at vise sig frem på den kommende Hannover Messe fra 20.-24. april i selskab med andre danskere industrivirksomheder.

For fællesstanden er langt fra udsolgt. Standen er på 400 kvadratmeter, og det er Danish Export Association og DI Fremstillingsindustri, som arrangerer i fællesskab.

Indtil videre er 15 danske virksomheder med på standen, hvor der normalt er 30 virksomheder repræsenteret. 

- Der er stadig plads til 10 virksomheder mere på standen, og vi arbejder hårdt på at få flere med. Vi gør alt, hvad vi kan, sagde Ulrik Dahl, der er CEO i Danish Export Association under et netop afholdt pressemøde i København op til industrimessen.

Han nævnte de mange fordele ved at tage til Hannover Messe gennem fællesstanden.

- Alt det praktiske er organiseret, så man som udstiller kan fokusere på kunderne og sine egne fremstød, sagde Ulrik Dahl, som også under pressemødet forsøgte at svare på, hvorfor tilmeldingen er svigtet i år.

- Vi ved ikke helt, hvorfor der stadig er så mange pladser, men vi tror det hænger lidt sammen med, at det tyske marked var i knæ, da virksomhederne i efteråret skulle beslutte, om de ville med, sagde Ulrik Dahl.

Indonesien er partnerland
På pressemødet præsenterede Hannover Messens talsmand Brock McCormack det gennemgående tema for årets messe, som i år er "Den Industrielle Transformation". Det betyder, at messen retter søgelyset mod de mange muligheder, som de nye teknologier giver, ligesom ændrede forbrugsmønstre og en stigende fokus på klimabeskyttelse sætter dagsorden blandt udstillere og på de mange events under messen.

Brock McCormack slog på pressemødet fast, at bredden er Hannover Messens styrke, og at bredden understreges af hele 5.500 udstillere og omkring 200.000 gæster fra 98 forskellige lande.

Hannover Messen har hvert år et partnerland. I år er det Indonesien, som på pressemødet i København var repræsenteret af blandt andre industri-attaché Ari Indarto Sutjiatmo.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094