23948sdkhjf

Ny COO hos Hempel

Den 1. august 2020 tiltræder Katarina Lindström som executive vice president & chief operating officer hos malingproducenten Hempel.

Læs også: Hempel hyrer ny COO

Katarina Lindström tager dermed plads i Hempels executive management board med ansvar for at drive den strategiske agenda inden for operational excellence, innovation og bæredygtighed.

- Jeg er glad for at byde velkommen til en person af Katarinas kaliber til vores globale team, siger Lars Petersson, group president & CEO hos Hempel.

- Vi er en ambitiøs virksomhed med en stejl vækstkurve. Vores mål er at fordoble omsætningen inden for fem år, og vi er godt på vej. Inden for industrien vil vi være førende i markedsdreven innovation, bæredygtighed og kundefokus, og Katarina bliver som COO en vigtig leder i indfrielsen af det mål. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med hende.

Som et led i den langsigtede vækststrategi vil Hempel investere betydeligt i innovation og bæredygtighed. Samtidig styrker Hempel forsyningskæden og produktionen, særligt i Asien og Stillehavs-regionen. Katarina Lindström bliver ansvarlig for at drive mange af disse initiativer.

Læs også: Hempel bygger ny fabrik i Kina

Hun har årelang international virksomheds-, ledelses- og produktionserfaring fra mere end 20 år hos Volvo Group. Her havde hun også en række globale senior executive-stillinger både inden for drift og produktledelse.

I 2018 blev Katarina Lindström president of operations hos Munters Group, en global producent af løsninger til behandling af luft.

- Hempel er en virksomhed med stærke værdier og en ambitiøs vækststrategi. De investerer i kundeorienterede løsninger, innovation og medarbejderudvikling og har et ønske om at blive førende inden for bæredygtighed i malingindustrien. Jeg glæder mig meget til at blive en del af den rejse, siger Katarina Lindström.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093