23948sdkhjf

Nyt om navne: Jørgensen & Utoft opruster

Den østjyske stålgrossist har ansat ny key account manager for at styrke samarbejdet med storkunderne.
Den nye key account manager, Carsten Koch, er 44 år og tiltrådte hos den østjyske stålgrossist den 1. oktober.

Omfattende netværk
Carsten Koch er hentet til Jørgensen & Utoft fra stålvirksomheden DanSteel, hvor han fungerede som salgschef.

- Han har en enorm produktviden og et omfattende netværk fra mange år i stålindustrien – selvfølgelig specielt inden for grovplader, som også bliver det område, han skal arbejde inden for hos os, siger Morten Bech.

- Vi har igennem mange år haft et rigtig godt leverandørsamarbejde med Carsten via Dansteel, og vi er meget tilfredse med, at vores nye samarbejde nu er en realitet. Der findes ikke mange, der kan udfylde den særlige rolle, som vi efterspørger, men vi er overbeviste om, at Carsten er en af dem, tilføjer han.

- Vi vil gerne udvide, det vi kalder projektsalg – det kan fx være vores salg til vindmølleindustrien og andre af de store industrielle spillere. Det er et markedsområde, hvor vi gerne vil styrke vores position, fordi vi mener, vi har de medarbejdere, der kan gøre en forskel for både leverandører og kunder, forklarer økonomidirektør Morten Bech.

Om Jørgensen & Utoft
Jørgensen & Utoft er et handelsfirma med stor erfaring indenfor den pladebearbejdende industri. Virksomheden leverer grovplader, varmtvalsede båndplader i sort og dekaperet udførelse samt koldtvalsede og galvaniserede plader. Virksomheden forventer at omsætte for omkring 1 mia. kr. i 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142