23948sdkhjf

Succes med svejsecobot: Udvider med ny produktionslinje

Siden 2016 har svejsekoncernen Migatronic solgt over 200 CoWelder-svejserobotter til jern- og maskinvirksomheder i ind- og udland.

På baggrund af den stigende efterspørgsel udvider Migatronic nu med en ny produktionslinje, der udelukkende skal producere og udvikle robotløsningen.

- Den store efterspørgsel efter CoWelder og vores knowhow har bevirket, at vi har valgt at opføre en ny produktionslinje kun til CoWelder-produktion og -udvikling. Dette gør, at vi kan blive endnu mere specialiserede og fokuserede på at udvikle de løsninger, der efterspørges i industrien, udtaler administrerende direktør hos datterselskabet Migatronic Automation, Christian Bols, i en pressemeddelelse.

Ifølge ham skyldes den store efterspørgsel, at selv mindre produktionsvirksomheder er begyndt at kaste sig over automatiserede løsninger:

- Der har i flere år været talt meget om robotter og Industri 4.0, men for mange små og mellemstore produktionsvirksomheder er det begreber, som er svære at forholde sig til. Det har i lang tid afholdt dem fra at hoppe med på den teknologiske udvikling, siger Christian Bols, og fortsætter:

- Flere små og mellemstore virksomheder er dog begyndt at kigge mod automationsløsninger, og i den forbindelse ser mange virksomheder robotter som et oplagt valg. 

Migatronic og Migatronic Automation har leveret automatiserede svejseløsninger siden 1985.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11