23948sdkhjf

Fire finalister fundet til Swedish Steel Prize 2011

Prisen uddeles 17. november, og arrangøren SSAB har nu nomineret fire virksomheder, der alle har udmærket sig inden for konstruktion i højstyrkestål.
I år har priskomiteen modtaget rekordmange ansøgninger fra virksomheder i mere end 20 lande, og blandt disse har man udvalgt fire, der skal kæmpe om prisen.

Deere & Company fra USA er blevet nomineret for deres skovningsmaskine, som ved hjælp af højstyrkestålet har fået en bedre produktivitet samtidig med, at den lever op til en række nye miljøkrav. Den er lettere, har større rækkevidde samtidig med, at et nyt skærebord er mere fleksibelt.

HT Engineering fra New Zealand har udviklet en beskyttelseskabine til gravemaskiner. Med højstyrkestålet har HT Engineering forbedret beskyttelsen for føreren samtidig med, at udsynet er blevet bedre. Konstruktionen er lettere og tåler bedre slag og stød.

Brasilianske Rotary-Ex har udviklet et nyt skæreværktøj til skæring af sukkerrør. Bladet af højstyrkestål har høj slidstyrke og kan let udskiftes, når det bliver sløvt.

Sidst men ikke mindst er svenske Sweco Structure nomineret for Sveriges nye nationalstadion Swedbank Arena. Her har arkitekter og konstruktører udnyttet højstyrkestålet til blandt andet at bygge et tag med en spændvidde på 162 meter.
Læs mere om: SSAB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081