23948sdkhjf

Direktør giver nøglen videre

- Efter næsten 43 års ansættelse i HF(Hans Følsgaard A/S, red.), heraf 10 år som hovedaktionær og 18 år som administrerende direktør, føler jeg, at tiden er inde til at give stafetten videre til nye og yngre kræfter.

Sådan siger Jørgen Stenberg, der i øvrigt fylder 70 år næste år og også er formand for HI's messekomité.

- Jeg vil gerne være sikker på, at HF kører videre som et sundt og udviklende firma for både medarbejdere, kunder, leverandører og naturligvis vores aktionærer – Addtech AB og Følsgaard Fonden. Jeg har derfor besluttet at trække mig som den ledende figur og overdrage rollen som adm. direktør i Hans Følsgaard A/S til Bent Madsen, siger Jørgen Stenberg i en pressemeddelelse.

Få direktører
Bent Madsen kommer fra en ledende stilling i Aurora, hvor han har været ansat i over 20 år. Han er 41 år og har derfor mulighed for at fortsætte den tradition, at direktører bliver i Hans Følsgaard A/S i lang tid.

- Selvom HF om 2 år fylder 100 år, har der udover stifteren, Hans Følsgaard, kun været ansat fire direktører. Det har sikret stabilitet og kontinuitet, og det skal gerne fortsætte, udtaler Jørgen Stenberg.

HF har i den periode udviklet sig fra, i de første fire årtier, at være en traditionel el-grossist, til i de seneste 20 år at være aktiv teknikpartner med primært kundespecifikke løsninger.

- Vi har opnået en omsætningsvolumen på ca. 600 mio. kr., samt min. 200 mio.kr. i direkte salg, og med seks afdelinger indenfor Telecom, Kabler, Automation, Container, Greentech og Powertech er hverdagen fyldt med spændende udfordringer, siger Jørgen Stenberg.

Har overgangsperiode
Samtidig har HF 100 procent ejede datterselskaber i Norge, Tyskland og Kina. Disse selskaber vil i fremtiden danne baggrund for større satsninger.

Jørgen Stenberg vil i en overgansgperiode støtte Bent Madsen.

- Det er mit mål på denne måde og gennem mit fremtidige virke som medlem af bestyrelsen i Hans Følsgaard A/S og Følsgaard Fonden at bidrage til HF´s fortsatte positive udvikling, siger den afgående direktør.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078