23948sdkhjf

Scanvaegt Systems indgår strategisk samarbejde

Scanvaegt Systems og Marelec Food Technologies har i en årrække haft et samarbejde omkring salg af vejeløsninger til marinesektoren i Danmark.

Nu indgår de to virksomheder et strategisk samarbejde omkring hardware- og softwareløsninger til fødevareindustrien. Det oplyser Scanvaegt Systems i en pressemeddelelse.

Med det nye strategiske samarbejde får kunderne adgang til Scanvaegts og Marelecs kombinerede produktprogram herunder komplette løsninger.

Øget behov for automatisering
Fødevareindustrien har et stadig stigende behov for automatisering – både på grund af fødevaresikkerheden, miljøet og omkostninger. Trenden med flere single-familier og mindre madspild afstedkommer et behov for kød-, fjerkræ- og fiskeprodukter samt plantebaseret protein-produkter i flere varianter og portionsstørrelser, end vi kender dem i dag.

CEO, Jan Elgaard fra Scanvaegt Systems, udtaler:

- Vi er glade for, at dette strategiske samarbejde er blevet en realitet, og vi ser frem til at kunne tilbyde markedet og vores mange kunder i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Østrig nye optimerede løsninger, som understøtter markedets ændrede behov, både hos vores direkte kunder og hos forbrugerne. Løsninger til Polen, Rumænien og Sydafrika vil blive håndteret i et samarbejde mellem vores virksomheder og den lokale Marelec-distributør. Som et resultat af aftalen imødeser vi ansættelse af flere medarbejdere allerede i 2020.

Ekstra dimension til produkterne
Marelec har været på markedet siden 1983, og director og medejer, Piet Rommelaere, udtaler om det nye samarbejde:

- Vi ser en række ligheder imellem Marelec og Scanvaegt. De er sammenlignelige i størrelse og har den samme professionelle tilgang til kunderne. Scanvaegt kan åbne markedet for os i Skandinavien og har et kompetent og veludviklet service netværk i hele Europa, som kan tilføre vores produktsortiment en ekstra dimension. Vi kender dem dertil i forvejen fra samarbejdet omkring marinesektoren i Danmark. Et samarbejde, der har været godt. Jeg ser frem til at tilbyde den bedste service til markedet og er meget tilfreds med det nye formaliserede samarbejde.

Marelec Food Technologies er et familieejet belgisk selskab, der siden 1983 har designet, udviklet, fremstillet og solgt højteknologiske løsninger til optimering af fødevareindustrien. Virksomheden producerer portion cutters, graders, industriel vejning, marine- og flowvægte og tilbyder egenudviklet produktionsstyringssoftware. Virksomheden har 125 medarbejdere, hvoraf en tredjedel er aktive inden for forskning og udvikling. Marelec Food Technologies opererer over hele verden og har distributører i 65 lande.

Scanvaegt Systems udvikler, producerer, sælger og servicerer industrivægte og vejesystemer, portion cutters, sorteringssystemer, multiheadweighers, etiketteringsløsninger, checkweighers, metaldetektorer og x-ray udstyr samt tilhørende IT-systemer og sporingsløsninger.

Virksomheden beskæftiger 220 medarbejdere og har hovedkontor i Århus, salgs- og servicenet i Danmark, datterselskaber i Norge, Sverige, Tyskland og Polen samt forhandlere i en række andre lande. Scanvaegt Systems er ejet af danske Grundtvig Invest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094