23948sdkhjf

Nyt om navne: Lemvigh-Müller opruster på B2G-salg

Jeppe Sørensen, 48 år, er tiltrådt som account manager for B2G-kunder (business to government) hos Lemvigh-Müller.

Læs også: Nyt om navne: Lemvigh-Müller opruster

Her skal han indgå i stål- og teknikgrossistens særlige fokusteam, der arbejder målrettet på at udbygge samhandelen med og styrke relationerne til offentlige kunder som forsvar, politi, sundhedsvæsen og uddannelsesinstitutioner.

I efteråret blev Lemvigh-Müller kåret som eliteleverandør til den offentlige sektor af udbudsportalen UdbudsVagten, og med ansættelsen af Jeppe Sørensen ønsker Allan Mikkelsen, salgschef i forretningsområdet Industri, at konsolidere og udvikle den position yderligere.

- B2G-markedet kræver dedikerede ressourcer med forståelse for de særlige krav, offentlige kunder stiller til deres samhandelspartnere. Derfor er jeg glad for, at det er lykkedes os at rekruttere en account manager med solid erfaring på præcis det område, siger Allan Mikkelsen.

Jeppe Sørensen har omfattende erfaring med B2G-salg og har blandt andet arbejdet med at etablere nye kunderelationer, behandle udbud og implementere rammeaftaler. Han kommer senest fra en stilling som key account manager hos Abena, der forhandler og fremstiller produkter til sundheds- og plejesektoren.

Hos Lemvigh-Müller ser han frem til at arbejde med en produktportefølje, der omfatter 350.000 varenumre inden for seks forretningsområder.

- Offentlige kunder har skarpt fokus på effektivisering af deres indkøb, og med en meget bred pallette af produkter er der mulighed for at servicere den enkelte kunde optimalt. Det glæder jeg mig til at være med til, siger Jeppe Sørensen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.114