23948sdkhjf

Center for Hygiejnisk Design flytter fra DTU

DTU Fødevareinstituttet og Force Technology har indgået aftale om at overflytte Center for Hygiejnisk Design fra DTU til Force Technology per 1. februar 2020. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Force Technology viderefører centret som hidtil, og centrets tjenester vil indgå i samspil med eksisterende faglige kompetencer indenfor hygiejnisk design, materialer og fødevareteknologi.

DTU har drevet Center for Hygiejnisk Design siden 2014

Faglige kompetencer samles ét sted
DTU Fødevareinstituttet og Force Technology har i fællesskab vurderet, at centret har ideelle betingelser til at fortsætte og blive videreudviklet i regi af Force Technology, som allerede har faglig ekspertise indenfor fagområdet og relaterede faciliteter og kompetencer til fødevare- og udstyrsindustrien.

- Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut har Force Technology en årelang tradition for tæt og givtigt samarbejde med de danske universiteter, fortæller Juan Farré, CTO i Force Technology, og fortsætter:

- Aftalen mellem DTU og Force Technology bekræfter de stærke bånd og sikrer, at vi styrker det faglige miljø i Danmark til gavn for især de danske producenter af fødevareudstyr. Centret inklusiv de faglige medarbejdere og testudstyr vil per 1. februar blive flyttet til Force Technology i Brøndby, hvor de samme testfaciliteter og kvalitetssikring fortsat vil være til stede.

Alan Friis fortsætter som leder for centret.

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet hos Force Technology. Det bliver spændende at blive en del af et stort teknisk miljø med fokus på produkttest, industrielle serviceydelser og hygiejnisk performance i fødevarebranchen og beslægtede industrier, udtaler Alan Friis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094