23948sdkhjf

Ny direktør for Silkeborg Spåntagnings Kina-fabrik

Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagnings fabrik i Kina, Silkeborg Maskinfabrik Chongqing, har fået Trond Martin Bredesen som ny administrerende direktør.

Han er oprindeligt udlært maskinarbejder og har arbejdet for den midtjyske underleverandør tilbage i 1090’erne. Herefter videreuddannede han sig til maskiningeniør i Århus og har blandt andet arbejdet for Vestas, Rambøll og MT Højgaard i Danmark, Vietnam og Indien og sluttede de i alt 10 år i Indien som administrerende direktør for det svenskejede filtrations-firma Nederman India fra 2016 til 2019, hvorefter han returnerede til Silkeborg.

Grunden til at valget faldt på Trond Martin Bredesen som administrerende direktør for Silkeborg Maskinfabrik Chongqing er hans store stålerfaring indenfor produktion af tårne, bygninger, vindmøller og broer til avanceret maskinbearbejdning, hans stærke kulturelle ledelseserfaring efter syv år i USA og 14 år i Asien samt hans store kontaktflade til interessante kunder spredt over hele kloden.

Tronds primære opgaver i Kina bliver at være en synlig leder, som sikrer kunderne, både globale og lokale, den rette kvalitet til tiden, og skabe synlighed hos flere Internationale firmaer med setup i Kina.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094