23948sdkhjf

Det sker: 4.0 konference tager det dybe spadestik

IDA forventer udsolgt til konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" den 30. januar i København

Industrien er under forandring, industri 4.0 er landet, og lige nu bliver flere og flere processer digitaliseret og koblet sammen.

Det er både de aktuelle og de nuværende forandringer, som ingeniørforeningen IDA sætter fokus på med konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri".

Den finder i år sted den 30. januar i København. Konferencen bliver i år delt ind i følgende fem spor:

Fremtidens produktion, som sætter spot på udvikling af teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-printere, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og "machine learning".

Mennesker og kompetencer, hvor hurtig transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.

Forretningsinnovation, med spot på fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik, som bliver en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.

Industrielle processer, der handler om forandring i produktionsprocesserne gennem udviklingen af intelligente og automatiserede processer, hvor sensorer og algoritmer kan monitorere produktionen og forbedre kundeoplevelsen.

Forretningsetik, som sætter spot på, at etik spiller en vigtig rolle i udviklingen af teknologi og forretning - både indenfor data, samarbejder og compliance.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11