23948sdkhjf

Ny CEO hos Norsea Wind

Terje Borkenhagen er blevet udpeget til ny CEO hos Norsea Wind. Det oplyser den norskejede virksomhed i en pressemeddelelse.

Norsea Wind har hjemme i Esbjerg og er en del af den norske Norsea-gruppe, som er ejet af rederikoncernen Wilhelmsen.

Og Terje Borkenhagen er netop hentet internt i Wilhelmsen, hvor han har arbejdet siden 1996 – senest som vice president for Wilhelmsen Maritime Services.

- Jeg er meget begejstret og ydmyg omkring denne mulighed. Jeg sætter pris på det solide arbejde, der er udført af Norsea Wind indtil nu, det er virkelig imponerende. Vi, Wilhelmsen-gruppen, er stærke sammen, og jeg ser frem til at udvikle vores vind-tilbud yderligere, og skubbe til alle de uhyre dygtige ressourcer vi har til at sikre, at Norsea Wind bliver en endnu væsentligere spiller inden for den enorme og spændende vindindustri, siger Terje Borkenhagen.

Norsea Wind er beskæftiget med vedligeholdelsesarbejde på offshore vindmølleparker, og med Terje Borkenhagen i spidsen håber man at kunne øge samarbejdet med andre selskaber i Wilhelmsen-gruppen. John Strangeland, CEO hos Nordsea, forklarer:

- Udfordringerne fremadrettet kræver tæt samarbejde mellem adskillige Wilhelmsen-selskaber, ellers vil det ikke lykkes os at vinde de kontrakter, vi har søgt, endsige færdiggøre det arbejde vi har sat os for. Norsea Wind, Norsea og Wilhelmsen Ship Management arbejder allerede tæt sammen, og det kommer der mere af. Terje har arbejdet inden for Wilhelmsen-systemet i årtier og er perfekt udstyret til at bygge på sin erfaring og netværk for at hjælpe Norsea Wind på vejen frem.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078