23948sdkhjf

Kranleverandører i strategisk samarbejde

Fyns Kran Udstyr og AB Kransystem indgår strategisk samarbejde omkring salget af Abus-traverskraner i Danmark.

Tyske Abus producerer traverskraner op til 120 tons, og kranerne har i mere end 16 år været forhandlet på det danske marked af AB Kransystem i Aalborg. Fyns Kran Udstyr har per 1 januar indgået et strategisk samarbejde på salg og markedsføring af Abus-traverskraner i Danmark. 

- Kran-markedet er ikke nyt for Fyns Kran Udstyr A/S. I mere end tyve år har vi leveret kranløsninger, og vi er vækstet markant på området gennem de senere år. Vi har landets største salgsstyrke, afdelinger i hele Danmark og er dagligt i kontakt med mange kunder inden for alle brancher, og vi oplever en stigende efterspørgsel på større kranløsninger i dialogen med vores kunder. I AB kransystem ApS har vi fundet helt rigtige partner, der kan bistå os med teknisk vejledning samt det stærke brand, som Abus samtidig er, så nu står vi samlet med det stærkeste brand, der dækker alle markedets behov, siger Carsten M. Sørensen, administrerende direktør i Fyns Kran Udstyr.

Tom Jacobsen, indehaver af AB Kransystem ApS, supplerer:

- Vores store passion for teknik og gode løsninger inden for kranområdet går hånd i hånd med Fyns Kran Udstyr A/S’ stærke kommercielle egenskaber. Vi vil aldrig kunne nå ud i hjørnerne af markedet, som Fyns Kran Udstyr A/S kan, og samtidig så deler vi en grundholdning om at levere kvalitet, både i rådgivningen samt før, under og efter at kranløsningen er leveret, afslutter Tom Jacobsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094