23948sdkhjf

Hans arbejdsplads gik konkurs: Springer ud som selvstændig

I sommeren 2019 blev den østjyske maskinforretning Jøla erklæret konkurs. Udover salg af landbrugsmaskiner havde Jøla også eget værksted, og netop smedeværkstedet er nu genopstået i et hjørne af Jølas gamle lokaler i Brædstrup nordvest for Horsens. Det skriver Horsens Folkeblad.

Det et Steffen Have, der står i spidsen for den nye virksomhed, der har fået navnet Smedtek. Med sig fra Jøla har han taget direktør Jan Bilstrup, der hjælper på halv tid, samt Orla Jensen.

- Vi er startet op, fordi vi synes, der opstod et tomrum efter Jøla inden for smedearbejde. Jeg håber derfor at se nogle af Jølas gamle kunder herude. Mange af dem ved endnu ikke, at vi eksisterer, så nu handler det om at få gjort opmærksom på, at vi er her, og hvad vi kan. Så er jeg sikker på, at det nok skal komme med tiden, siger Steffen Have til Horsens Folkeblad.

Fra Jølas konkursbo har han også overtaget en række maskiner; herunder blandt andet en plasmaskærer, fræser, drejemaskine med mere.

Han forklarer til avisen, at han desuden har tilknyttet to freelance-smede til virksomheden, som kan tilkaldes ved travlhed, men han håber at kunne føje yderligere et par fastansatte til.

Originalartikel: https://hsfo.dk/artikel/nyt-firma-har-overtaget-j%C3%B8las-smedev%C3%A6rksted-smedtek-aps-satser-landbrug-og-industri

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094