23948sdkhjf

Bilindustriens omstilling rammer Scape Technologies

Scape Technologies – der står bag binpicking-løsningen SCAPE Bin-Picker – nedjusterer forventningerne til årets omsætning fra ”solid vækst” til en omsætning på niveau med eller under omsætningen for 2018.

Det sker blandt andet, fordi implementeringen af en række projekter hos kunder i bilindustrien har trukket længere ud end forventet. Det skubber tidsplanen hos den 15 år gamle virksomhed fra Odense.

- Vi er i fuld gang med gennemførelse af forretningsplanen og de planlagte produktforbedringer, hvilket i det store og hele er gået efter planen. Men der er ingen tvivl om, at den voldsomme omstilling, der sker i bilindustrien fra traditionelle biler til el- og hybridbiler, har medført en udskydelse af nogle investeringsbeslutninger, som påvirker os i år, siger CEO Søren Bøving-Andersen.

Forventer stadig underskud
Han ser dog positivt den kommende tids muligheder.

- Omvendt betyder omstillingen også, at vi nu ser nye og større projekter end hidtil i vores pipeline i bilindustrien, der forventes at blive realiseret i løbet af 2020 og de kommende få år. Med de mange tiltag vi har gennemført i 2019 og med mulighed for en kapitaltilførsel primo 2020 vil selskabet være godt rustet til at udnytte disse muligheder.

Scape Technologies fastholder tidligere udmeldte forventninger om et negativt driftsresultat for 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143