23948sdkhjf

Regnefejl trak tæppet væk under fynsk procesvirksomhed

Den fynske virksomhed Influx er blevet erklæret konkurs ved Skifteretten i Odense.
Virksomheden, der er ejet af Ebbe Bojer, har rødder tilbage til 1999 og er specialister i procesanlæg til levnedsmiddel-, pharma- og vandforsyningssektoren.

Det er da også en ærgerlig Ebbe Bojer, der forklarer om baggrunden for konkursen.

- Det er faktisk et rigtigt godt firma, vi har, og vi har nogle utroligt gode kunder, det findes ikke bedre. Og så er der et par medarbejdere, der har regnet noget helt ude i skoven, og det er fatalt. Vi har fået opgaverne løst og fået ros for dem, og det har vi gjort, selv om vi har vidst, at vi ville få et hul i vores lomme, forklarer han.

Influx havde i 2017 et underskud før skat på 1,2 mio. kr. og i 2018 et underskud på 3,3 mio. kr., og de tab kom man sig altså aldrig over.

Selskabet er derfor under konkursbehandling hos advokat Boris K. Frederiksen fra advokatfirmaet Poul Schmith.

Samtidig har Ebbe Bojer dog rekonstrueret Influx under et nyt CVR-nummer. I det nye selskab har han dog fået tre medinvestorer med.

- Jeg synes egentlig, jeg har fejlet. Det kommer jeg aldrig helt over. Det der med at skylde penge væk, jeg ikke får betalt, det er ikke min stil. Men når nu det skulle være sådan, var det bedre at lave en rekonstruktion end at lade det hele gå rabundus, for kreditorerne havde alligevel ikke fået noget, og så havde vores folk stået uden job. Så det her er det mildeste, der kunne være tale om, forklarer han.

Han ejer det nye selskab sammen med de to medarbejdere Flemming Larsen og Thomas Pedersen samt den eksterne investor Jens Pilegaard

- Vi kan sige, at i det nye setup der er et par medarbejdere kommet med en pose penge inklusive mig selv, og så har vi fået en investor med ude fra, så det gjorde, at den samme bank har støttet op omkring projektet, siger Ebbe Bojer, der også ser fordele i, at der nu er en ekstern investor med i ejerkredsen.

- Det er en mand, der har kørt en meget stor forretning tidligere også i teknik og rørsystemer og sådan nogle ting, så han er vant til ret store projekter og arbejdsledelse. Så vi kunne ikke finde nogen bedre investor, det er jeg overbevist om.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11