23948sdkhjf

Tysker i spidsen for Grundfos’ teknologiudvikling

Pumpeproducenten har ansat Markus Brandstetter som chief technology officer. Han får dermed ansvaret for udviklingsarbejdet hos Grundfos. Det oplyser Bjerringbro-virksomheden i en pressemeddelelse.

Markus Brandstetter kommer senest fra en stilling som CTO for Bosch Buildings and Energy, hvor han har ledt den operationelle strategiudvikling med særlig fokus på IoT og serviceorienteret forretningsstrategi. Tidligere har han været administrerende direktør hos Bosch Industrial Boilers og har ligeledes haft lederstillinger i Siemens og Alcatel.

- Jeg er meget imponeret over, hvad Grundfos har opnået, og den meget ambitiøse strategi. Jeg er beæret og inspireret over at slutte mig til et team, der allerede har bevist sin evne til at forme en hel branche. Jeg ser frem til at bidrage til banebrydende bæredygtige løsninger, der både er gode for planeten og gode for vores forretning. Jeg er stolt over at blive valgt til denne position i en stor virksomhed som Grundfos, siger Markus Brandstetter.

Udnævnelsen af Markus Brandstetter er en væsentlig del af realiseringen af Grundfos Strategi 2025. Kernen i strategien er digital transformation og skabelsen af fremtidens produkter.

- Jeg ser virkelig frem til at byde Markus velkommen til Grundfos. Med Markus tager vi et vigtigt skridt ind i den nye 2025-strategi. Han vil være en vigtig del af realiseringen af vores digitale og teknologiske ambitioner. Markus kommer med et stærkt cv som leder og en masse international erfaring med at fusionere nye teknologier med ingeniørvidenskab og forretning. Han inspirerer andre, har næse for fremtidige muligheder, han er en pioner, og han køber klart ind i vores værdier og formål med at bevæge verden i en mere bæredygtig retning, siger Mads Nipper, Grundfos CEO.

Markus Brandstetter tiltræder sin nye stilling den 1. februar 2020.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094