23948sdkhjf

OK vokser og satser på samlede løsninger

OK's smøremiddelafdeling har udvidet i år, og firmaet satser på at kunne tilbyde en samlet pakke af produkter og rådgivning til kunderne.

OK's smøremiddelafdeling vokser og arbejder sig mere ind i industrisegmentet. OK har blandt andet købt smøremiddelforretningen Netoil Aps. Købet styrker kundeporteføljen inden for metalbearbejdning, især på Sjælland og Bornholm.

Samtidig søger virksomheden at tilbyde nye og forbedrede produkter. Det gælder både i effektivitet og miljøvenlighed.

Eksempelvis har virksomheden gennemført et forsøg, hvor en ny gasmotorolie fra Mobil er blevet testet på et moderne biogasanlæg hos Energi Vegger. Det drejer sig om Pegasus 605 Ultra 40, som er blevet testet på værkets motorer. Det har givet gode resultater, så værket har kunnet nøjes med at skifte olie for hver 2.200 driftstimer, mod tidligere hver 1.300 driftstimer. Det har selvsagt betydning for økonomien for værket.

Miljørigtige produkter

OK forsøger også at være forrest i udviklingen af nye miljørigtige produkter. 

- Flere og flere virksomheder efterspørger miljørigtige produkter. Derfor er det vigtigt, at vi har leverandører, der ønsker at være frontløbere også på det område, siger Torben Didia Rasmussen, markedschef i OK.

OK og Rhenus Lub har eksempelvis været de første på det danske marked med kølesmøremidler helt uden faremarkering, ligesom de nyeste produkter giver forbedret indeklima.

Samlet løsning til kunderne

OK har ifølge Torben Didia Rasmussen fokus på at levere en samlet pakke til kunderne.

- Det vigtigste for os er, at kunderne får en professionel rådgivning og en samlet løsning af de udfordringer, som er relateret til smøremiddeldelen. Vi har det rigtige hold og de rigtige produkter, og vi ser frem til at bruge de kommende år på at udvikle løsningerne endnu mere, siger Torben Didia Rasmussen.

- Vores medarbejdere har mange års erfaring med smøremidler, og de kan hjælpe vores kunder med at optimere driften og med udfordringer af mere teknisk karakter, siger han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096