23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics sikrer plads til vækst

Robotvirksomheden rykker næste år i nyt domicil

Blue Ocean Robotics er lige nu i rivende vækst på globalt plan med stigende efterspørgsel på virksomhedens servicerobotter, herunder Beam Robots, UVD Robots, PTR Robots og HG Robo Feeder.

- Det er klart, at med et øget globalt salg af vores servicerobotter og stadig stigende antal forhandlere i hele verden følger et behov for flere folk og mere plads. Det gælder alle dele af virksomheden, alt fra salg, marketing, kundesupport, teknisk service, indkøb, finans, produktion, med videre, fortæller Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics.

Den globale vækst betyder, at flere robotter skal produceres, og de mange nye forhandlere og kunder skal supporteres. Det kræver både større og mere avancerede produktionslokaler, demo- og uddannelsesfaciliteter samt test- og kvalitetsarealer. På kundesiden skal der leveres træning og support, og det kræver bedre faciliteter som for eksempel showrooms samt større lokaler til store arrangementer, uddannelsesforløb og lignende. Alt dette bliver en del af Blue Ocean Robotics’ nye domicil på Svendborgvej i Odense.

Det nuværende hovedkontor på Niels Bohrs Allé er på 1.200 kvadratmeter, og det har længe været for trangt til den hurtigt voksende robotvirksomhed for de over 100 medarbejdere. I det nye domicil i Odense får de ansatte i Blue Ocean Robotics ikke mindre end 5.000 kvadratmeter at boltre sig på.

En ny medarbejder om dagen
I de seneste måneder har det været virkeligheden hos fynske Blue Ocean Robotics, at man i gennemsnit har budt en ny ansat velkommen hver eneste dag.

- Vi glæder os til at tilbyde flere og bedre faciliteter, hvor medarbejderne kan mødes på tværs af funktioner og afdelinger. Medarbejderne har reageret helt fantastisk på udsigten til mere plads og et hav af nye kollegaer – de er meget begejstrede, fortæller Claus Risager. 

I de nye lokaler kan medarbejdere og besøgende blandt andet glæde sig over egen restaurant, foredragslokale med plads til 160 siddende gæster samt to store showrooms, hvor de forskellige servicerobotter virkelig kan komme til deres ret, og faciliteterne vil også indgå direkte i oplæring og uddannelse af de mange nye forhandlere og kunder rundt om i verden.

Blue Ocean Robotics har desuden helgarderet sig med en option på at kunne leje yderligere 5.000 kvadratmeter på samme adresse og under samme tag. Virksomheden forventer at holde den officielle indvielse af de nye lokaler i maj-juni 2020.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188