23948sdkhjf

40 måleteknikere og kvalitetsansvarlige udvekslede måleudstyrs-erfaringer

Den 27.-28. november afholdt målevirksomheden Zebicon for tredje gang GOM brugergruppemøde

GOM brugergruppemøde er et arrangement, hvor brugere af GOM måleudstyr i Danmark mødes til et program sammensat af faglige workshops, præsentationer om nyheder inden for hardware og software, samt brugerindlæg og god tid til at netværke.

Læs også: Nyt om navne: Zebicon opruster

Brugere sætter dagsordenen og deler erfaringer
I løbet af de to dage blev der afholdt fire brugerindlæg fra virksomhederne Ammeraal Beltech Modular, Dansac, Danfoss og Lego System. Her fortalte brugerne om, hvordan de anvender GOM måleudstyret, hvilken læringsrejse de har været på, og hvilke resultater de står med i dag.

En af oplægsholderne var business improvement manager Tobias Ottsen fra Dansac, der producerer stomiprodukter. Han fortalte om virksomhedens ønske om at kunne se variansen på sine produkter, det strategiske valg de tog om at købe en 3D-scanner, og hvordan processen blev håndteret.

Udover at være indlægsholder havde Tobias Ottsen også taget resten af måleafdelingen med til GOM brugergruppemødet. Han fortalte:

- Det er vigtigt, at vi alle har den samme forståelse af, hvad målesystemerne kan, og her kan vi høre andre fortælle, hvordan de arbejder med teknologien.

Læs også: Tæt samarbejde om målesystem

Brugerindlæg skaber værdi, inspiration og sparring
Bente Eyving er kvalitets- og metrologiingeniør hos Novo Nordisk og deltog i arrangementet for første gang.

- Ved at deltage i GOM brugergruppemøde er jeg blevet bekræftet i, hvad vi kan gøre med teknologien, og jeg har haft mulighed for at sparre med andre brugere og høre, hvordan de arbejder med systemerne, fortæller Bente Eyving, og fortsætter:

- Jeg har fået mere med hjem fra arrangementet, end jeg forventede. Det er især brugerindlæggene og netværket, som har givet værdi for mig, og så er jeg nået frem til, at vi hos Novo Nordisk skal have samme videnskabelige tilgang til 3D-scanning, som blev præsenteret af nogle af brugerne heriblandt Tobias Ottsen.

Praktiske workshops startede dagen
Udover brugerindlæg og networking stod programmet for brugergruppemødet også på faglige workshops. Her var det specialisterne fra Zebicon, som fortalte om brugen af det nyeste GOM udstyr og gav tips og tricks til nye features i GOM software.

I løbet af de to dage præsenterede Zebicon flere oplæg.

I år var GOM også repræsenteret i form af Björn Rapelius, som præsenterede nyheder direkte fra GOM og stod til rådighed for brugernes måletekniske spørgsmål.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109