23948sdkhjf

Efter millionunderskud: Det tager tid at vende skuden

Staldservice-virksomheden JH Agro i Holstebro er kommet ud af regnskabsåret 2018/2019 med et underskud på fem millioner kroner.

Læs også: Rekordordre til vestjysk landbrugs-leverandør

Nu jagter selskabet et gennembrud i Tyskland, alt imens der krydses fingre for en bedring på det danske landbrugsmarked.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

De seneste tre år har været hårde for virksomheden. De har været præget af en konkurs, en turn around, en ny investor og store underskud.

Direktør Lars Rahbæk har da også indset, at det tager tid at vende udviklingen.

Læs også: JH Staldservice konkurs

Selvom minusset på fem millioner kroner på bundlinjen er en klar forbedring i forhold til underskuddet på 8,3 millioner kroner i 2017/2018, så havde havde direktøren dog håbet på et bedre resultat i regnskabsåret 2018/2019.

- Det er gået den rigtige vej, men det kunne godt have set bedre ud. Vi er kommet meget langt i vores turn around eller nærmere omkalfatring af virksomheden. Der er kun finjusteringer og andre småting tilbage. Omkostningerne er skåret helt til, siger administrerende direktør Lars Rahbæk.

Der er to grunde til, at der stadig er minus på bundlinjen. Det danske landbrugsmarked er stort set gået i stå og så mangler virksomheden det afgørende gennembrud i Tyskland. Et gennembrud der i høj grad skal bæres af virksomhedens strømaskine og gylleforsuringsanlæg.

Direktøren ser positivt på fremtiden. Ambitionen er en omsætning på 38-40 millioner kroner og at nå et resultat tæt på break-even.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094