23948sdkhjf

Nyt om navne: Nyt ansigt hos Process Engineering

Kim Bragenholt Christensen er blevet ansat som projektleder og projektingeniør hos Process Engineerings afdeling i Aalborg.

Læs også: Process Engineering vinder norsk ordre

Han er uddannet klejnsmed i rustfri stål og er maskintekniker med en overbygning i økonomi og drift. Han har arbejdet hos både OEM’er, producenter og rådgivere, hvor hans opgaver har dækket over design, projektering og implementering af produktionslinjer og MES-løsninger.

Kim Bragenholt Christensen har også arbejdet som sælger, hvor han har solgt procesudstyr til fødevareproducerende virksomheder i alle dele af verden. Specielt har han i to år haft fokus på det kinesiske marked.

Derudover har han også været ansat som senior konsulent i blandt andet Niras. Her har han arbejdet på en række forskellige projekter med fokus på masterplaner, audit og optimering og har udført rådgivningsopgaver for fødevareproducerende virksomheder i Sydamerika.

Kim Bragenholt Christensen har også i en periode på fem år været bosat i Michigan, USA, hvor hans opgave bestod i at servicere isprodukt producerende virksomheder i nye løsninger, samt varetage nye installationer.

Hos Process Engineering skal Kim B. Christensen blandt andet styrke virksomhedens kompetencer inden for projekt- og konsulentopgaver i fødevaresektoren.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.127