23948sdkhjf

I sommeren 2021 står Sekura Cabins nye fabrik klar

De 162 medarbejdere hos firmaet Sekura Cabins rykker i august 2021 ind i 17.730 nybyggede kvadratmeter fabrik i det sydlige Randers. 

Det er DS Flexhal, som opfører produktions- og administrationsbygningerne til producenten af tilpassede førerkabiner i blandt andet entreprenørkøretøjer, der står klar til overdragelse i juli 2021. Det oplyser Randers kommune i en pressemeddelelse. 

- Det glæder vi os meget til. Vi er startet med at tegne det optimale flow i produktionen og først derefter sætte vægge omkring. Det betyder, at vi nu får en tidssvarende, lys og lækker fabrik, der understøtter vores produktion. Vi får samtidig en placering i et område, der har en rigtig god beliggenhed tæt på vigtig infrastruktur, siger Carsten Tønnes, administrerende direktør i Sekura Cabins i en pressemeddelelse.

– Det har været en meget fin for-dialog omkring byggeprocessen, hvor vi har oplevet et supergodt og smidigt samarbejde med Randers Kommune, siger Anette Storm, direktør i DS Flexhal. 

Det er investeringsselskabet Pareto Securities, der har købt 35.000 kvadratmeter erhvervsjord i Sdr. Borup i Randers’ sydlige udkant og bygger de 17.730 kvadratmeter til produktion og administration. Det bliver herefter udlejet på en langtidskontrakt til Sekura Cabins.

Første spadestik bliver efter planen taget i april 2020.

Dokumenterne på overdragelse af den 35.000 kvadratmeter store erhvervsgrund blev underskrevet tirsdag den 26. november.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109