23948sdkhjf

ZBC går målrettet efter undervisning i industri 4.0

Som den eneste danske uddannelsesinstitution er ZBC kommet med i et stort EU-projekt, der skal løfte undervisningen i industri 4.0 på automatik- og procesuddannelserne.

Mere specifikt er formålet, at uddannelsesinstitutionerne bliver bedre til at udnytte de mange muligheder, som den fjerde industrielle revolution har åbnet for.

-  Vi er meget glade og stolte over, at vi er kommet med i et så stort projekt, hvor vi på europæisk plan kan være med til at sikre et højt fagligt niveau på uddannelserne, og at eleverne bliver klar til at arbejde med de nyeste teknologier, siger udviklingskonsulent Peter Bruus fra ZBC, der er tovholder på projektet.

Vil samarbejde med erhvervslivet
EU bidrager med i alt 3,5 mio. kr., som fordeles på ni forskellige europæiske skoler. På ZBC er første skridt at få flere virksomheder med i projektet.

Uddannelsesinstitutionen er allerede i kontakt med flere interesserede firmaer, men vil også gerne høre fra andre, der har lyst til at være med i processen.

- Vi vil rigtig gerne høre, hvad erhvervslivet mener, at eleverne skal være eksperter på, og derfor er samarbejdet med virksomheder en vigtig del af projektet. For den teknologiske udvikling går så stærkt nu, at erhvervsliv og skoler skal stå sammen, for at vi kan lykkes til fulde med projektet, siger Peter Bruus fra ZBC.

Projektet løber frem til 2022.

Læs mere om: ZBC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094