23948sdkhjf

Ny ejer vil fordoble omsætning i Eico

Leverandøren af produkter til køkkenbranchen fik før sommerferien ny hovedaktionær, og ambitionerne er store i det nordjyske.
Som led i et kontrolleret generationsskifte valgte indehaverne af Eico A/S, ægteparret Inge-Lis og Erik Lund, i juni måned at afhænde hovedparten af virksomhedens aktier til kapitalfonden Vækst-Invest Nordjylland.

I den forbindelse tiltrådte 47-årige Peer Lohmann som ny administrerende direktør, ligesom en ny bestyrelse blev indsat med Poul Sand som formand.

Med købet af Eico råder Vækst-Invest Nordjylland nu over syv virksomheder, og ifølge direktør Søren Mølgaard Kristensen er målet med Eico at fordoble omsætningen i løbet af tre-fem år.

Det samme er målet for Aalborg Gummivarefabrik, som fonden købte 40 % af i 2009.

- Begge virksomheder har potentiale til vækst, og derfor har vi investeret i dem. Vi tror på dem, siger Søren Mølgaard Kristensen til dagbladet Børsen.

Om Eico
Eico, der i år runder 30 år, er leverandør af kvalitetsprodukter til køkken og bad; herunder emhætter, armaturer og vaske.

Produkterne sælges dels under eget varemærke og dels under fabrikkernes egne brands. Eico repræsenterer flere store Italienske fabrikker, og firmaet var blandt andet først til at introducere wirehængte designemhætter fra fabrikken Elica til hele Norden.

Eico har domicil i Brønderslev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078