23948sdkhjf

Reguvent udvider ejerkredsen

Ejerkredsen hos den østjyske ventilationsvirksomhed Reguvent er blevet udvidet fra en til to.

Projektleder Kim Pallesen, der blev ansat i virksomheden for to år siden, da man startede en afdeling for bygningsautomatik, har fået en ejerandel på 10 pct.

- Det er for mig en helt naturlig ting, at Kim bliver en del af ejerkredsen i Reguvent. Kims

engagement, høje faglige niveau og evige drive er med til, at han i dag er kulturbærer i vores

virksomhed. Det er bestemt medvirkende til, at jeg ønsker at sikre Reguvent imod, at Kim en dag

skulle komme med en opsigelse som følge af et tilbud fra andre virksomheder. For jeg ved, at der

bliver lagt mærke til Kims daglige gang i branchen for salg af komplette energioptimerede ventilations- og automatikløsninger, forklarer direktør Martin Frederiksen.

Han overtog selv virksomheden i 2003 efter sin far Henning Frederiksen, der grundlagde den i slutningen af 1970’erne.

I dag er Reguvent leverandør af alle former for ventilation, bygningsautomatik (CTS) samt køle-/varmepumper til såvel industri og proces som til kontorer, institutioner og andre komfortbaserede ventilationssystemer. Virksomheden har 13 medarbejdere, hovedkontor i Skanderborg og salgskontor i Kibæk.

DNA’er stikker dybt
Dermed er det en velkonsolideret virksomhed, Kim Pallesen nu bliver medejer af – og også en virksomhed, som har imponeret ham i de blot to år, han har været der.

- Reguvent DNA’et stikker virkelig dybt i mig, og jeg er glad for at være en del af en virksomhed i konstant udvikling. Den væsentligste årsag til at jeg i dag har valgt at gå ind i Reguvent som medejer er, at Reguvents ledelsesstruktur giver plads til beslutningsfrihed og innovation, og ikke ”bare” tager ting og forhold for givet, siger han.

- Det har i min karriere hos Reguvent gjort det meget nemmere at præstere. Jeg har fra dag ét af min ansættelse haft væsentlig indflydelse på ændringer og tiltag, der er foretaget i virksomheden. Og de næste step bliver ligeså spændende som de step, der allerede har bragt os så langt, tilføjer Kim Pallesen.

Kraftig vækst
Og næste step bliver mere vækst. Det lover Martin Frederiksen.

- De kolde tal er, at vi sidste år voksede 30 pct., og i år er vi vokset 25 pct. Det er sket qua vores strategi om, at vi skal levere samlede løsninger. Vi kan tilbyde ventilation, automationsteknik, køl og varme fra én leverandør. Det har vi haft rigtig god succes med, forklarer han, og fortsætter:

- Man kan sige, at som strategien er lige nu, så startede vi bygningsautomatik og CTS op for to år siden. I indeværende år har vi startet op med varmepumper. Og qua alle de tiltag er det næste skridt en ISO 9001-godkendelse i begyndelsen af det nye år.

Kim Pallesen fortsætter i øvrigt som leder af virksomhedens afdeling for bygningsautomatik, men kommer også ind over den øvrige drift.

- Vi er jo en flad, lavpraktisk organisation, konstaterer Martin Frederiksen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094