23948sdkhjf

Alfa Laval åbner innovationscenter i København

Den svenske industrigigant åbner nyt, globalt innovations- og testcenter for dekantere i Søborg. Centret skal styrke Alfa Lavals position inden for levnedsmidler og vand.

På centret, der bliver på i alt 2.000 kvadratmeter, skal man udvikle og teste næste generations dekantere og samtidig være globalt videncenter for levnedsmiddel- og vandapplikationer.

- I dag står vores kunder overfor forskellige udfordinger; en del efterspørger industrielle processer, som maksimerer afkastet og samtidig minimerer forbruget af naturressourcer. Andre leder efter måder til at forædle biprodukter og restaffald til salgbare produkter, siger Nish Patel, chef for levnedsmiddel- og vanddivisionen hos Alfa Laval.

- Ved at samle vores produkt- og applikationseksperter inden for levnedsmidler og vand på et og samme sted i Danmark styrker vi vores kapacitet til at udvikle holdbare løsninger, som møder vores kunders nuværende og fremtidige behov, uddyber han

Udover at udvikle effektive og holdbare løsninger skal innovationscentret også fokusere på digitale løsninger til dekantere samt på at indsamle data til det fremtidige udviklingsarbejde.

Allerede i 2017 besluttede Alfa Laval at koncernens fabrik i Søborg skulle være globalt kompetencecenter for levnedsmiddel- og vandapplikationer. Centret bliver officielt indviet onsdag den 13. november af koncernchef Tom Erixon.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141