23948sdkhjf

Ny fabrikchef: Mit hjerte har altid ligget i produktionen

Efter 20 år i samme virksomhed skulle der ske noget nyt for Claus Pedersen. På to årtier var han nået til en plads som administrerende direktør hos C&L Turned Parts efter både at have haft kasketten på som produktionsleder, produktionschef og fabrikschef.

Nu har han en måneds tid på bagen som fabrikschef hos Prodan.

- Der har været en udvikling gennem alle årene, og jeg har prøvet en masse ting. Men alligevel ender man jo med at være lidt sat i tingene, siger Claus Pedersen, der har en faglig baggrund og har overbygget med et par tekniske uddannelser blandt andet maskinmesteruddannelsen.

- Det har været lærerigt at sidde på direktørstolen, men mit hjerte har altid ligget i produktionen.

Søgte opslået stilling
Nu var tiden altså kommet til at prøve noget nyt i karrieren.

- Efter 20 år og med et kig på min dåbsattest (bliver 50 år næste gang red.) kunne jeg godt se, at det skulle være nu, hvis jeg skulle prøve noget andet, siger Claus Pedersen.

Han har kendt sin nye arbejdsgiver gennem mange år. Og da virksomheden slog en stilling op, ansøgte han.

- Jo mere dialog, vi havde, jo mere tændt blev jeg og kunne se mig selv i rollen, uddyber Claus Pedersen.

Andre muligheder
Og en af faktorerne var de flere muligheder, der er i en bredere organisation. Prodan har 130 ansatte, mens der er cirka 20 ansatte hos den tidligere arbejdsgiver. Det er produktionen, forsyningssikkerhed og kvalitet der ligger ham meget på sinde.

- Her producerer vi emner fra ti gram op til 70 tons. Der, hvor jeg kommer fra, vejede et stort emne et kilo. Der er et element af nyt. Og det var også for at give mig selv en udfordring, siger fabrikschefen, der har været i jobbet en måneds tid nu.

- Der er meget nyt for mig. Jeg har været her i fire uger, men jeg kan se, at der er nogle ting, som vi skal have strømlinet og gjort op med.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094