23948sdkhjf

Vindmølle-reparatør er nordjysk mester i vækst

Onsdag kårede dagbladet Børsen årets gazellevirksomheder i Nordjylland. Årets højdespringer blev Skagen Blade Technology, der er datterselskab i overfladebehandlingsvirksomheden Skagen Sandblæseri & Skibsservice.

Skagen Blade Technology blev etableret i 2014 og er beskæftiget med reparation af vindmøller. De fire første år har budt på en vækst i bruttofortjenesten på hele 6.400 pct., og dermed topper virksomheden den nordjyske liste.

- Det viser jo bare, at vi har ramt noget, som vi er dygtige til. Vi kan bruge vores erfaringer til noget, og vi har en masse dygtige medarbejdere og gode kunder, der stoler gensidigt på hinanden, siger direktør Dennis Conradsen til Børsen.

Han forventer at kunne fordoble både omsætning og overskud i løbet af de næste fem år – blandt andet fordi virksomheden nu har etableret sig i USA.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/gazeller/artikel/1/390325/nordjysk_vindmoellesucces_er_vokset_6400_pct_efter_stort_sats_i_familiefirma_jeg_skulle_komme_med_over_100_mand_som_vi_ikke_havde.html

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125