23948sdkhjf

Jeros-ejer belønnet for kreativitet

I forbindelse med Årets Ejerleder 2019 uddeles for tredje gang en temapris. I år er fokus på formål og værdier, da de spiller en væsentlig rolle for både virksomhedernes konkurrenceevne, omdømme og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft.

På Fyn går prisen i år til ejerlederen Evita Rosdahl fra Jeros, en international virksomhed med base i Ringe og med mere end 50 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri.

- Evita Rosdahl har skabt en virksomhed, som bygger på troværdighed, og hvor mission og vision tydeligt fremgår. Evita Rosdahl er ikke en klassisk industri-ejerleder, men har en kreativ grafisk uddannelse bag sig. Hun besidder en kreativitet og evne til at forandre ting – og har samtidig modet til at gå nye veje. Derudover viser hun et stort engagement over for medarbejdere, kunder og samfundet, fortæller Mikael Johansen, partner i PWC i Odense, der er med til at uddele prisen sammen med Nykredit og Dansk Erhverv.

Skaber værdi for branchen
Værdigrundlaget gennemsyrer Evita Rosdahls virksomhed og er baseret på, at alle har og skal have en værdi - uanset alder, funktion og rang. Evita har skabt en kultur, hvor man overfor den enkelte italesætter og tydeliggør, hvordan lige netop deres indsats er med til at gøre en forskel, og hvor der er stor sammenhængskraft mellem værdier og initiativer:

- Evita har igangsat mange initiativer og har et stort fokus på at ”give tilbage” – både i forhold til medarbejdere, lokalsamfund, industrien og uddannelsesinstitutioner. For Evita er det for eksempel vigtigt, at lærlinge trives i virksomheden, og de bliver derfor fra første dag tilknyttet en mentorordning og et program i tæt samarbejde med de ansvarlige svende, så det ikke alene er skoleprogrammet, der skal dygtiggøre og udvikle dem, siger centerdirektør i Nykredit, Lars Holm.

Hos Dansk Erhverv er markedsdirektør Jakob Ullegård enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2019 på Fyn er Evita Rosdahl:

- Evita Rosdahls succes er resultatet af langvarige og dybe relationer - også indenfor branchen generelt. I en tid hvor industrien har svært ved at tiltrække og uddanne de rette kompetencer, har Evita og Jeros påtaget sig et stort ansvar, udtaler Jakob Ullegård og henviser til projektet ”Erhvervs-rygsækken”, som er et samarbejde med lokale folkeskoler, der skal give børn og unge mennesker indblik i en moderne produktionsvirksomhed for derved at vække nysgerrighed og interesse for branchen.

Vinderen af Årets Ejerleder 2019 på Fyn blev Brian Djernes, ejerleder i Cane-line, som producerer have- og indendørsmøbler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063