23948sdkhjf

Hi 2011: DFI Gruppen fremviste energivenlige ventilationsløsninger

Et stort forarbejde skabte den ønskede tilstrømning til DFI Gruppens stand i Hi-messens hal H.
DFI Gruppens stand på dette års Hi var domineret af virksomhedens største nyhed, ventilationsanlæg der kombinerer procesventilation, varmegenanvending og varmepumpeteknik, der omkransede den 36 kvadratmeter store stand.

Det iøjnefaldende anlæg tiltrak opmærksomhed. Interessen havde dog ifølge Anders Harpsøe fra DFI Gruppen været stor både under og før messen. En elektronikvirksomhed har således haft 3 af de nye anlæg installeret siden sommerferien.

Ud over ventilationsanlægget kunne Anders Harpsøe også fremvise virksomhedens nye olietågeudskiller, der overholder miljøkrav til udskilning af olietåger for både syntetiske og minerale olier.

Omfattende forarbejde
Et hovedformål med at være på Hi var – ud over naturligvis at fremvise virksomhedens nyeste ventilationsløsninger – at skabe netværk med nye kunder.

Virksomheden har da også gjort en stor indsats for at udbrede budskabet om messedeltagelsen. Således var der udsendt 200 invitationer med onlinebilletter, primært til nye kunder.

Dog var det samlede antal besøgende ikke på niveau med tidligere messer, men hvor antal var begrænset fejlede de fremmødtes seriøsitet ifølge Anders Harpsøe bestemt ikke noget:

- Der kan ske meget på den sidste halvanden dag, sagde den forventningsfulde sælger, der var positiv i forhold til fredagens besøgstal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079