23948sdkhjf

Ny fiberlaser hos Nordfab

Udskiftningen af en gammel laserskærer med en helt ny har ikke bare øget kapaciteten hos Nordfab Europe, men også givet virksomheden et grønt kort på hånden.

Samtidig med at skæreprocessen er blevet mere præcis end før, så er skærehastigheden blevet væsentligt højere hvilket betyder, at forbruget af el og gas er reduceret betragteligt.

- Det passer som fod i hose med virksomhedens miljøpolitik, hvor der er fuld fokus på løbende forbedringer og bedre udnyttelse af ressourcer, siger administrerende direktør Jesper Kjeldsen i en pressemeddelelse.

- Investeringen i en ny Prima Power Platino 1530 3 kW fiber laserskærer har vist sig at være en særdeles god ide – ikke kun for vore kunder men også for virksomheden selv, fortæller Jesper Kjeldsen, og fortsætter:

- Den nye maskine er nemlig blevet placeret, så en længe ønsket ændring i produktionsflowet har kunnet realiseres.

Maskinen kan skære i mange forskellige materialer, men især i tyndplade er den langt mere effektiv end den gamle.

- Laserskæring indgår i fremstillingen af en meget stor del af vore produkter. Med den nye maskine har vi fået både stor driftssikkerhed og rigelig skærekapacitet til et langt stykke ud i fremtiden, lyder det afslutningsvis fra Jesper Kjeldsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14