23948sdkhjf

Fusion skaber vækst

[i]På bare fem måneder har resultaterne af fusionen mellem Danfoss Flow Division og Siemens Flow Instrument vist sig. En forøgelse af medarbejderstaben er undervejs.[/i]
JyskeVestkysten skriver i dag, at det allerede nu viser sig, at kunder verden over har reageret postivt på fusionen mellem danske Danfoss Flow Division og tyske Siemens Flow Instruments. De postive reaktioner betyder, at man planlægger at udvide antallet af medarbejdree med 10 procent.

Det nye selskab Siemens Flow Instrument A/S udgør en selvstændig juridisk enhed men indgår i Siemens Proces Instrumentation and Analytics Division, som har hjemsted i Karlsruhe i Tyskland.

Det fusionerede selskab fik hovedsæde i Danfoss Industri Park i Nordborg, og Siemens flyttede samtidig en række udviklingsaktiviteter fra Tyskland til Nordborg.

- Vi har i dag cirka 160 ansatte i Nordborg. I den nærmeste fremtid øger vi indsatsen på primært produktudvikling, og det er den indsats, der vil resultere i en forøgelse af medarbejderstaben ved ansættelse af primært ingeniører og teknikere, siger direktør Erhardt Jessen til JyskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063