23948sdkhjf

Nordjysk pumpeproducent etablerer datterselskab i USA

Den nordjyske pumpeproducent LSM Pumper har nu efter tre års intenst arbejde endelig fået etableret et datterselskab i USA.

Den 1. september 2019 slog LSM Pumps således dørene op i USA – nærmere bestemt i Chicago, hvor man har lejet sig ind hos Udenrigsministeriet.

Hidtil har en agent varetaget salget af pumper i USA, men med ønsket om at markedsføre sig lidt bredere er LSM Pumper endt med et datterselskab i stedet.

- Vi er i fuld gang med at etablere kontoret. Herefter skal der opbygges stødpudelager i USA og ansættes en konsulent. Det er en meget spændende, men også omfattende opgave, vi har kastet os ud i. Men med vendsysselsk besindighed, skal vi nok få styr på opgaven, siger Leo Sørensen, ejer af LSM Pumper og LSM Pumps.

Restaffald og fiskeindustrien
De primære markedsområder i USA vil være virksomheder, der håndterer rest-affald blandt andet biogasanlæg, hvor pumperne anvendes til at pumpe biomassen rundt i anlægget, samt virksomheder, der bearbejder fisk.

LSM Pumper har allerede stor markedsandel inden for pumpning af rest-affald i både Europa og USA. Datterselskabet i Chicago skal være med til at skubbe endnu mere til markedet i USA.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375