23948sdkhjf

Dansk robotdirektør kåret som årets industri-entrepreneur i Europa

Thomas Visti, CEO i Mobile Industrial Robots, er netop blevet kåret som vinder af prisen Entrepreneur Of The Year Award, som årligt uddeles af European CEO Magazine.

Topchefer blandt magasinets 55.000 læsere i 28 lande har indstillet kandidater til prisen, og en jury af internationale erhvervsfolk har bedømt finalisterne, deres præstationer og resultater.

Kunsten at få andre til at vokse
Formanden for dommerpanelet bag kåringen, James Watson, fortæller, at panelet var imponerede over, hvor mange, der netop havde peget på den danske robotdirektør, og i hvor høje toner han blev rost for sit lederskab i Mir.

- Thomas Visti repræsenterer noget af det allerbedste, som virksomhedsverdenen har at tilbyde, hvad angår lederskab, hårdt arbejde, dygtighed, vision og ikke mindst hans unikke evne til både at udvikle sig selv og til at inspirere sine medarbejdere til at yde toppræstationer. Der er ingen tvivl om, at Thomas Visti repræsenterer disse sjældne og uvurderlige egenskaber, siger James Watson fra European CEO Entrepreneur Of The Year Awards.

Kriterierne for at vinde hæderen indebærer en høj score på adskillige parametre: Markedsværdi, organisering, vækstpolitik, marketing og organisationsudvikling. Blandt de tidligere vindere er topchefer som Paul Polman, Unilever, og Luca de Meo, Seat.

Udover æren ved denne kåring medfører det også, at Thomas Visti portrætteres i et magasin, der uddeles til deltagerne i den økonomiske elites årlige topmøde om verdens fremtid, World Economic Forums møde i Davos i Schweiz.

Stærkt vinderinstinkt
Gennem sin karriere har CEO Thomas Visti to gange i træk vist, at han som leder kan udvikle og kontinuerligt eksekvere på en ambitiøs vækststrategi.

Først fra da han som VP for salg og marketing spillede en nøglerolle i Danmarks største robotvirksomhed Universal Robots fra 2009 til 2014. I den periode etablerede han på kort tid et internationalt distributionsnet og kontorer over hele verden og virksomhedens globale omsætning voksede fra 0,5 mio. til 15 mio. dollar.

Han var således godt klædt på, da han i 2014 trådte ind i det nyetablerede Mir som CEO og hovedaktionær, og han har på få år sammen med sit team gearet virksomheden til global succes.

- Både Universal Robots og Mir har disruptet den måde, produktionsvirksomheder arbejder på, og gjort det muligt at optimere produktionsprocesserne i en grad, som ingen havde troet muligt. Jeg er meget stolt over at have været med til at udvikle disse virksomheder. På ganske få år er Danmarks robotklynge gået fra at være et nicheområde til at bestå af 129 virksomheder, der årligt tiltrækker over 1.000 nye medarbejdere. Mir er en af de største spillere, og jeg glæder mig over, at jeg har haft mulighed for at spille en central rolle i den udvikling, siger Thomas Visti.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157