23948sdkhjf

Brændstrup Maskinfabrik bliver til IQ Metal

Der var brede smil og lykønskninger, da Brændstrup Maskinfabrik markerede navneforandringen til IQ Metal med en reception den 1. september.
Stigende aktivitet og flere kunder i udlandet har fået - det nu tidligere - Brændstrup Maskinfabrik til at skifte navn til IQ Metal.

Navneændringen, til det internationalt lettere forståelige navn, blev markeret med en reception på IQ Metals fabrik i Hasselager torsdag den 1. september 2011. Foran et flot fremmøde af samarbejdspartnere og medarbejdere forklarede administrerende direktør Bo Fischer Larsen ændringen i navnet og virksomheden.

Den markante navneforandring sker for bedre at vise kunder i ind- og udland, hvad og hvordan virksomheden arbejder. Kombineret med undertitlen ”integrated metal solutions” fremhæves IQ Metals kernekvaliteter og -kompetence, den intelligente løsning og arbejdets forbindelse til værdikædens andre led.

Platform for fremtiden
Med afsæt i fortiden og den udvikling, som IQ Metal har gennemgået, siden han og fabriksdirektør Jesper Zacher Nielsen for fire år siden overtog virksomheden, skuede Bo Fischer Larsen fremad.

Godt gennem krisen, hvilket direktøren takkede partnere og medarbejdere for at have stået igennem, er virksomheden nu rustet til fremtiden. Netop fremtidig vækst giver det nye navn en platform for, både i Danmark og på eksportmarkederne.

Fremadrettet løftede Bo F. Larsen også sløret for ideer om nye selskaber, hvor fokus er på viden og muligheden for udvikling gennem sparring med virksomhedens kunderne.

Med kunder i blandt andet Kina, Indien, USA, Spanien og Polen lader der til at være grund til den optimistiske anskuelse fra direktøren i IQ Metal, som med egne ord ”løfter blikket” og ser fremadrettet og langsigtet for virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079