23948sdkhjf

Bejler til Skoda: Scape Technologies i tjekkisk fremstød

I foråret havde den fynske robotvirksomhed, Scape Technologies, besøg fra Tjekkiet. En delegation fra den Danske Ambassade i Tjekkiet var sammen med en større gruppe fra bilfabrikanten Skoda taget til Odense for at se, hvad det er, Scape Technologies er så gode til inden for bin-picking.

Som opfølgning deltager Scape i et eksportfremstød i Prag og Mladá Boleslav den 30. september og 1. oktober, hvor Scape blandt andet besøger Skoda Auto, som vil vise bilfabrikken og tale om fremtidige planer for automatisering.

Turen er en del af et fremstød skabt af Danmarks Eksportråd, der sammen med arrangørerne har inviteret relevante virksomheder, som har et særligt potentiale for at skabe et samarbejde med tjekkiske partnere – og her er Scape Technologies altså blevet udvalgt.

Rejsen giver den fynske robotvirksomhed gode chancer for at få nye samarbejdspartnere, da Scape Technologies bin-picking-løsninger passer perfekt til bilindustrien.

Og Skoda er ikke den eneste store mulighed på turen. Scape er nemlig også inviteret på besøg hos TCPA, som er en del af PSA (Peugeot, Citroën og Opel), der er en stor spiller på markedet. Scape er ligeledes inviteret til et besøg hos tre systemintegratorer til bilindustrien, hvorfor det da også er en forventningsfuld, Henrik K. Nielsen fra Scape, der ser frem til at komme afsted:

- Besøgene i Tjekkiet er en stor mulighed for os, da vi gør os godt inden for bilbranchen. Vi har et godt samarbejde med en række bilfabrikanter, herunder blandt andet BMW, Audi, VW, Ford med flere, så vi ser meget frem til at besøge Skoda og TCPA og håber på at udvide porteføljen inden for bilbranchen, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11