23948sdkhjf

Stort potentiale for e-handel hos SMVere

Små og mellemstore virksomheder udgør langt den største del af erhvervslivet, men når det gælder brugen af e-handel og e-business, så halter de bagefter. Dette kan resultere i, at kunderne forsvinder.
- Imidlertid er e-handel også vigtig for denne type af virksomheder. I kan spare på omkostningerne og give kunderne bedre service, og hvis I ikke er med, risikerer I, at kunderne slet ikke kommer ind i butikken. Det fastslog videnskabsminister Helge Sander (V) over for et halvt hundrede repræsentanter for den store gruppe af mindre virksomheder, da en stribe på ni møder om emnet blev sluttet i Aalborg, skriver Nordjyske i dag.

Mødet var arrangeret af NordDanmarks EU-kontor i samarbejde med Håndværksrådet og it-koncernen Oracle.

Et af regeringens initiativer er handlingsplanen fra 2002, som dels skulle fremme indkøb ad elektronisk vej i offentlige og private virksomheder og dels også afklare udfordringerne i forbindelse med e-handel.

- Det har vist sig, at utryghed og vanens magt er de største hindringer for nethandel. Dermed er tillid et vigtigt element, og det gælder for virksomhederne om at skabe denne tillid over for kunderne, sagde Helge Sander ifølge Nordjyske.

Regeringen lancerer til efteråret en ny indsatsplan for at fremme anvendelsen af IT i virksomhederne og rådede indtrængende mødedeltagerne og deres kolleger til at gribe mulighederne, fremgår det af avisen.

Interesserede virksomheder kan få mere at vide om emnet på www.eforretning.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11