23948sdkhjf

Amerikanere køber sig ind i Addifab

En amerikansk kapitalvirksomhed har investeret en sum penge i Jyllinge-virksomheden Addifab, der står bag konceptet Freeform Injection Moulding, der med 3D-print laver støbeforme i plast. 

Virksomheden bag investeringen er Diamond Edge Ventures Inc., der er en amerikansk investeringsafdeling under Mitsubishi Chemical Holding Corporation (MCHC).

Plastforum.dk har spurgt direktør i Addifab US, Carsten Jarfelt, om, hvor stor investeringssummen er, men det ønsker ledelsen ikke at melde ud (endnu).

- Derom er der tavshed, men et godt beløb og endnu bedre, en god medspiller, siger Carsten Jarfelt til Plastforum.dk

Investeringen betyder desuden, at den amerikanske virksomhed nu får en plads i Addifabs bestyrelse, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Makkerskab blev til investering
Den danske og amerikanske virksomhed har arbejdet sammen i en længere periode, og investeringen er en naturlig forlængelse af det samarbejde, fortæller Lasse Staal, der er administrerende direktør i Addifab.

- Samarbejdet med MCHC vil styrke vores Freeform Injection Platform og accelererer den nye teknologi, siger Lasse Staal.

AddiFab udvikler 3D-printere, software og materialer til brug for virksomheden, der arbejder med støbninger. Virksomhedens flagskib – Freeform Injection Moulding – er en teknologi til 3D print af støbeforme i plast, der kan bruges i eksempelvis metalindustrien. 

Addifab er grundlagt i Jyllinge og har også kontor i Silicon Valley.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094